Honden

De hond wordt in vele huishoudens gezien als familielid. Het is dan ook niet vreemd dat er in Nederland uitermate goed gezorgd wordt voor de hond als huisdier. Hieronder vind je onze huidige verzameling aan artikelen en pagina’s over de hond, met name als huisdier!

Anti Blafbanden

Niet iedere hond luistert netjes en weet wanneer deze wel of niet mag blaffen. Daarom wordt er veel gebruik gemaakt van anti blafbanden. Leer hier meer over op onze pagina over blafbanden!

Hondenbrokken

Je wil natuurlijk het beste voor je hond en dat betekent ook dat je een keuze moet maken tussen de vele (type) hondenbrokken die er zijn. Leer hier meer over op onze pagina over hondenbrokken!

Koelmatten

De zomers worden steeds warmer en daardoor kan het zijn dat jouw hond steeds meer last krijgt. Daarom besteden we op deze pagina aandacht aan de koelmatten voor honden!

Tondeuses

Ook bij jouw hond groeien de haren sneller dan je denkt. Het is daarom verstandig om een honden tondeuse in huis te hebben!

GPS Trackers

Je wil je grote vriend natuurlijk niet kwijtraken, maar soms blijven het boefjes! Met een GPS tracker kun je precies zien waar jouw hond zich bevindt!

Waterblazers

Heb jij ook zo’n moeite om je hond goed af te drogen na het douchen of wanneer hij de sloot in is gesprongen? Kijk dan eens naar een waterblazer voor de hond!

Hondentuigjes

Om te voorkomen dat je trouwe viervoeter ver bij je vandaan rent, is een riem onmisbaar! Koppel je deze riem aan een halsband, of ga je voor een hondentuigje?

Schrikdraad & Omheining

Wil je dat je hond thuis vrij kan rondlopen, maar niet kan ontsnappen of zo maar de weg op kan lopen? Dan is een omheining een verstandige keuze!

Hondenrassen

Hieronder vind je enkele hondenrassen. Klik op het ras voor meer informatie!

Plaats een reactie